skip to Main Content

Onze Algemene Voorwaarden

U als klant bent belangrijk. Wij willen graag dat alle voorwaarden die we hanteren voor u duidelijk zijn. Daarom maken we gebruik van de meest gebruikte algemene voorwaarden die in onze branche worden gebruikt, de DNR en disclaimer. Met algemene voorwaarden is het direct duidelijk welke rechten en plichten wij en u hebben. De Nieuwe Regeling 2011 (DNR 2011) beslaat de algemene branchevoorwaarden voor ontwerpen, adviseren en organiseren voor de gebouwde omgeving voor opdrachtgever en -nemer. Het is de beste regeling voor het afsluiten van overeenkomsten tussen adviseurs (als architecten en ingenieurs) en klanten.

De DNR is een gezamenlijk initiatief van de BNA en NLingenieurs. In 2005 is de DNR voor het eerst uitgebracht, onder de noemer DNR 2005. In 2011 is een herziening van de regeling uitgebracht, de DNR 2011. Hier is deze te downloaden.

Download de DNR 2011-2013

NuCad heeft deze website met zorg en aandacht samengesteld, toch kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie welke hier getoond wordt, noch garanties gegeven worden met betrekking tot de juistheid en volledigheid van deze informatie. NuCad kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van deze informatie door u of derden en eventuele gevolgen hieromtrent. Tevens is NuCad niet verantwoordelijk voor gelinkte en externe websites.

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van NuCad worden gereproduceerd of op andere wijze openbaar gemaakt worden anders dan voor persoonlijk (niet bedrijfsmatig) gebruik. Voor materiaal over of van NuCad kunt u contact opnemen met NuCad.

Op onze werkzaamheden is de DNR van toepassing, hierop is onder andere onze aansprakelijkheidsverzekering gebaseerd. Indien u niet bekend bent met deze regeling kunt u deze hier downloaden.

FreelanceTekenaar – NuCAD – Dnr En Disclaimer Slider 1
FreelanceTekenaar - NuCAD - Dnr En Disclaimer Slider 1
FreelanceTekenaar - NuCAD - Dnr En Disclaimer Slider 4
FreelanceTekenaar - NuCAD - Dnr En Disclaimer Slider 3
FreelanceTekenaar - NuCAD - Dnr En Disclaimer Slider 2
FreelanceTekenaar – NuCAD – Dnr En Disclaimer Slider 1FreelanceTekenaar – NuCAD – Dnr En Disclaimer Slider 4FreelanceTekenaar – NuCAD – Dnr En Disclaimer Slider 3FreelanceTekenaar – NuCAD – Dnr En Disclaimer Slider 2
Back To Top